AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş gül görmek

Kahve falında kurutulmuş gül görmek

Kahve falında kurutulmuş gül görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş gül gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş gül görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç kurutmak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş erik görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saç kuruttuğunu görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sebze kurutmak kazancın katlanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı biber görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizlerin kuruduğunu görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir