Kahve falında altın köstek görmek

Kahve falında altın köstek görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına alamet eder.

Kahve falında altın köstek gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında altın köstek takmak kimse ile tartışmayacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın köstek görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında altın köstekli saat görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında köstek görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında köstekli saat bulmak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında silahla ateş altında kalmak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, işlerin çığırından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında köprü altında olmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın yüzük kırmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir