AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama yağmur yağdığını görmek

Kahve falında cama yağmur yağdığını görmek

Kahve falında cama yağmur yağdığını görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, rızkının çoğalacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine delalettir.

Kahve falında cama yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında cama yağmur yağdığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işarettir.

Kahve falında akşam yağmur yağdığını görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık yağmur yağdığını görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurdan sonra kar yağdığını görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında şakır şakır yağmur yağdığını görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek çok iyi şeylere, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir