AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık yağmur yağdığını görmek

Kahve falında bulanık yağmur yağdığını görmek

Kahve falında bulanık yağmur yağdığını görmek hayra ve esenliğe, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, ortağından ayrılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında bulanık yağmur yağdığını görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık yağmur suyu görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına inanılır.

Kahve falında yağmur yağdığını ıslandığını görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işarettir.

Kahve falında gece yağmur yağdığını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine yorulur.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir