AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış tabaklar görmek

Kahve falında kırılmış tabaklar görmek

Kahve falında kırılmış tabaklar görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış tabaklar gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Kahve falında kırılmış tabaklar görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış tabak görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan tabak görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işaret eder.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında tabak kırıldığını görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cam tabak kırılması görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tabak kırılmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir