AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış tabak görmek

Kahve falında kırılmış tabak görmek

Kahve falında kırılmış tabak görmek mutluluktan havalara uçulacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış tabak gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Kahve falında tabak kırılmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış tabak görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan tabak görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalettir.

Kahve falında cam tabak kırılması görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına inanılır.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak kırıldığını görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında tabak kırılması görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir