AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak kırılması görmek

Kahve falında tabak kırılması görmek

Kahve falında tabak kırılması görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, zorlukların artacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulur.

Kahve falında tabak kırılması gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Kahve falında kırılmış tabaklar görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış tabak görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine inanılır.

Kahve falında cam tabak kırılması görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabak kırılmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, güzel huylarının değişeceğine yorulur.

Kahve falında tabak kırılması görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan tabak görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir