AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarını görmek

Kahve falında cam kırıklarını görmek

Kahve falında cam kırıklarını görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, yeni bir ev alınacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklarını gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında araba camını kırık görmek işlerinin yolunda gideceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde cam kırıkları görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, hatalarını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları tükürmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda cam kırıkları görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret eder.

Kahve falında camı kırık pencere görmek iyi halini yitireceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına inanılır.

Kahve falında cam kırığı toplamak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında kırık gözlük camı görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir