AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıkları yemek

Kahve falında cam kırıkları yemek

Kahve falında cam kırıkları yemek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, başının derde gireceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, maddi zararını karşılayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında cam kırıkları yemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış anlaşmalar veya yeni kontratlar söz konusu olabilir.

Kahve falında cam kırığı yemek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırıklarını yemek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kırık cam yemek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yazgısının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları yemek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı kusmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı tükürmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında camın kırık olduğunu görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir