AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek

Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek

Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıkları topladığını gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek günden güne sorunlarının artacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında cam kırıkları topladığını görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, kısmetinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık cam toplamak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak işinde en iyisi olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında cam kırığı toplamak sevdiği kişiden de ayrılacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine inanılır.

Kahve falında cam kırıkları toplamak hastalıklarının iyileşeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kırıklarını toplamak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yolda cam kırıkları görmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir