AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırığı temizlemek

Kahve falında cam kırığı temizlemek

Kahve falında cam kırığı temizlemek çok daha büyük adımların atılacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı temizlemek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Kahve falında cam kırıklarını temizlemek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırığı temizlemek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam temizlemek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıkları temizlemek borçlarının da kapanacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıkları görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camı kırık ev görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Kahve falında camları kırık araba görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda cam kırığı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir