AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıklarını temizlemek

Kahve falında cam kırıklarını temizlemek

Kahve falında cam kırıklarını temizlemek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında cam kırıklarını temizlemek gördüyseniz:

  • Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında cam kırıkları temizlemek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında cam kırıklarını temizlemek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına inanılır.

Kahve falında kırık cam temizlemek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırığı temizlemek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, zahmet veren işlerin artacağına inanılır.

Kahve falında camın kırık olduğunu görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalettir.

Kahve falında cam kırığı topladığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırığına basmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil cam kırıkları görmek kurtuluşu yakalayacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir