AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolyeler bulmak

Kahve falında altın kolyeler bulmak

Kahve falında altın kolyeler bulmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kolyeler bulmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen dostlarınız uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında altın kolye bulmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolye ucu bulmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde altın kolye bulmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak olumsuz haberler alacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kolye bulduğunu görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolyeler bulmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve kolye bulmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kolye bulmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir