AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan kap görmek

Kahve falında topraktan kap görmek

Kahve falında topraktan kap görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, mal mülk edineceğine, hayatının da kolaylaşacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan kap gördüyseniz:

  • Yaratıcı önerileriniz ilerlemenizi sağlayacak.

Kahve falında topraktan kap görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak kap görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında kabe toprağı görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabre toprak atmak çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kabeyi şerifi görmek bereket ve zenginlik bulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede oturmak güzel günlerin yaşanacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kabre konmak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Kahve falında kulaklarını kapatmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir