AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kadeh görmek

Kahve falında cam kadeh görmek

Kahve falında cam kadeh görmek saygınlığının da artacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, lüksünün artacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kadeh gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında cam kadeh görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında kadehin kırıldığını görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadeh içki içmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş kadeh görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gümüş kadeh görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kadeh görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, insanlara öncülük edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadeh kırmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet eder.

Kahve falında rakı kadehi görmek ilişkiye huzurun geleceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir