AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye satmak

Kahve falında altın kolye satmak

Kahve falında altın kolye satmak işleri büyütme sürecine girileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yarasını saracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye satmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında altın kolyeyi satmak işlerinin bu yüzden aksayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine alamet eder.

Kahve falında altın kolye satmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kolye satmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altınlarını satmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında altın almak satmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında altın bileklik satmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, elinize para geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileziği satmak umutlarının yarım kalmayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe satmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir