Kahve falında kolye satmak

Kahve falında kolye satmak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında kolye satmak gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında altın kolye satmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolye satmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolyeyi satmak toplum içindeki yerin değerleneceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında ilac satmak gelirini de büyük oranda arttıracağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında terlik satmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun satmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğini satmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Kahve falında maydanoz satmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top