Kahve falında altın kolyeyi satmak

Kahve falında altın kolyeyi satmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, atılıma geçeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kolyeyi satmak gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Kahve falında altın kolye satmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında altın kolyeyi satmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye satmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük satmak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzüğü satmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, elindekileri de yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğünü satmak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altınlarını satmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe satmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top