AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileziği satmak

Kahve falında altın bileziği satmak

Kahve falında altın bileziği satmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, fenalıkta bulunmaya, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileziği satmak gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında altın bilezik satmak sevdikleriyle arasının açılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Kahve falında altın bileziği satmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilezik satmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına delalettir.

Kahve falında altınlarını satmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğü satmak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzüğünü satmak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük satmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın satmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir