AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam fidanı almak

Kahve falında çam fidanı almak

Kahve falında çam fidanı almak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kendini her konuda geliştireceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çam fidanı almak gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında çam fidanı almak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam fidanı görmek girilen yolda zarar edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çam fidanları görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çam fidanları görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çam fidan görmek kazancından başkalarına da vereceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında çam fidani dikmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çam fidanı sulamak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çam kozalağı toplamak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir