AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam fıstığı almak

Kahve falında çam fıstığı almak

Kahve falında çam fıstığı almak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında çam fıstığı almak gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Kahve falında çam fıstığı görmek hakkını alacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan çam fıstığı toplamak kalkınacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında yerden çam fıstığı toplamak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çam fıstığı almak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında çam fıstığı ağacı görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında çam fıstığı yemek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, afiyette olacağına inanılır.

Kahve falında çam fıstığı yediğini görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fıstık çamı görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir