AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam kozalağı toplamak

Kahve falında çam kozalağı toplamak

Kahve falında çam kozalağı toplamak şansının ve kısmetinin açılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, bir uzmana başvurulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında çam kozalağı toplamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle sorun çıkabilir.

Kahve falında çam kozalağı toplamak başına uğursuz olayların geleceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çam kozalağı yemek çok büyük hayır duası alınacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çam kozalağı görmek mülkiyetinin de artacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Kahve falında çam kozalak görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda kozalak toplamak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan kozalak toplamak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kozalak topladığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kozalak toplamak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, malının ve parasının ziyan olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir