AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanak almak

Kahve falında çanak almak

Kahve falında çanak almak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çanak almak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanakkale askerlerini görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çanakkale savaşında görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına tabir olunur.

Kahve falında uydu çanağı görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak çanak kırmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bakır çanak görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında çanak almak pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çanakkale şehidi görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kısmetin ve talihin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir