AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalıştığı okulu görmek

Kahve falında çalıştığı okulu görmek

Kahve falında çalıştığı okulu görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında çalıştığı okulu gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Kahve falında okulda ders çalıştığını görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında çalıştığı okulu görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işarettir.

Kahve falında eski çalışma arkadaşını görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında bilgisayarın çalındığını görmek işlerin de hafifleyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına inanılır.

Kahve falında markette çalıştığını görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılmaya çalıştığını görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında motorsikletin çalındığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, maddi gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir