AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek

Kahve falında eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek

Kahve falında eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında eski çalıştığın yerde çalıştığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında eski çalıştığın yerde çalıştığını görmek sıkıntıların aşılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet eder.

Kahve falında çalıştığın yerden ayrılmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini çalıştığı yerde görmek kişinin esenlik bulacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalettir.

Kahve falında başka yerde çalıştığını görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerde çalıştığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına inanılır.

Kahve falında başka bir yerde çalıştığını görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine inanılır.

Kahve falında eski çalışma arkadaşını görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir