AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmaya çalıştığını görmek

Kahve falında namaz kılmaya çalıştığını görmek

Kahve falında namaz kılmaya çalıştığını görmek borcunun kalmayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Kahve falında namaz kılmaya çalıştığını görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılan hoca görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında cuma namazı kılan birini görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında akşam namazı kılmaya çalışmak yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına alamet eder.

Kahve falında başbakanı namaz kılarken görmek daha fazla gelire kavuşacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında namaz kılarken titrediğini görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz kılmaya niyetlenmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocayı namaz kılarken görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir