AnaSayfa / Genel / Kahve falında motorsikletin çalındığını görmek

Kahve falında motorsikletin çalındığını görmek

Kahve falında motorsikletin çalındığını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, aradaki buzların eritileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında motorsikletin çalındığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında motorun çalındığını görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında motorunun çalındığını görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında motoru çalınmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, suç işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında motorsikletin çalındığını görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında motorla yolculuk yapmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında motor süreni görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kirli işlere bulaşacağına delalet eder.

Kahve falında motor kazasında ölmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle motora binmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir