AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalışmayan silah görmek

Kahve falında çalışmayan silah görmek

Kahve falında çalışmayan silah görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında çalışmayan silah gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında çalışmayan silah görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışılmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden eşya çalınması görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında arabanızın çalındığını görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında makina çalıştırmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaçırılmaya çalıştığını görmek bir yandan cenaze olacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir işte çalıştığını görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir