AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanızın çalındığını görmek

Kahve falında arabanızın çalındığını görmek

Kahve falında arabanızın çalındığını görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi zararın büyük olacağına inanılır.

Kahve falında arabanızın çalındığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz arabanın çalındığını görmek işinin ehli olacağına, zorlukların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi arabanın çalındığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanızın çalındığını görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, haksızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın çalışmadığını görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında arabanın çalındığını duymak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında arabanın parçalarının çalındığını görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın çalınmasını görmek imkânsızı başaracağına, arif kimselerden sayılacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın içinde uyumak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir