Kahve falında makina çalıştırmak

Kahve falında makina çalıştırmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında makina çalıştırmak gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Kahve falında makina çalıştırmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sondaj makinası görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat makinası görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, rahat nefes almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çamaşır makinası görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında dikiş makinası hediye almak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır makinası örtüsü görmek rızkının azalacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Kahve falında para sayma makinası görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saçını makinayla tıraş etmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top