AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalgıyla oynamak

Kahve falında çalgıyla oynamak

Kahve falında çalgıyla oynamak kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, manevi mutluluğu tadacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında çalgıyla oynamak gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalgıyla oynamak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalgıda oynamak sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulur.

Kahve falında çalgılı oyun oynamak mutluluk dolu haberler alınacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine alamet eder.

Kahve falında çalgısız oynamak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çalgı sesi duymak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında telli çalgı görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında çalgı çalındığını görmek mutluluğu yakalayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir