AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalgı sesi duymak

Kahve falında çalgı sesi duymak

Kahve falında çalgı sesi duymak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, stresten uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çalgı sesi duymak gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Kahve falında çalgı sesi duymak büyük bir zenginlik kazanılacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında telli çalgı çalmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üflemeli çalgı görmek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çalgı çalındığını görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalgılı halay çekmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında telli çalgı görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında çalgı görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir