AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalgısız oynamak

Kahve falında çalgısız oynamak

Kahve falında çalgısız oynamak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, güzel bir hayat süreceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında çalgısız oynamak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Kahve falında çalgısız oynamak çok büyük özgüven kazanacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında çalgıda oynamak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında çalgılı oyun oynamak elde bulunan imkânların artacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet eder.

Kahve falında çalgıyla oynamak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telli çalgı çalmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, arabasını ve toprağının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalgı çalındığını görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalettir.

Kahve falında vurmalı çalgı görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir