AnaSayfa / Genel / Kahve falında üflemeli çalgı görmek

Kahve falında üflemeli çalgı görmek

Kahve falında üflemeli çalgı görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında üflemeli çalgı gördüyseniz:

  • Bazı konulara bakış açınızı değiştirmeniz veya farklı şekillerde değişikliğe gitmeniz başarmanın anahtarı olabilir.

Kahve falında telli çalgı çalmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında çalgı çalındığını görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalgıda oynamak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında çalgısız halay çekmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vurmalı çalgı görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalgılı oyun oynamak her zaman haklının yanında olacağına, çok daha fazla adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalgılı halay çekmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalgısız düğün görmek çok büyük başarılar kazanacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir