AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara ve çakmak

Kahve falında sigara ve çakmak

Kahve falında sigara ve çakmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bunu şeref sayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sigara ve çakmak gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında sigara ve çakmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara ve çakmak görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında çakmak ve sigara görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulur.

Kahve falında çakmakla sigara yakmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta çakmak görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok çakmak görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kazık çakmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında altın çakmak görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir