AnaSayfa / Genel / Kahve falında çakıl taşında yürümek

Kahve falında çakıl taşında yürümek

Kahve falında çakıl taşında yürümek ekmek kapılarının kapanacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çakıl taşında yürümek gördüyseniz:

  • Evlilik ya da aşk ilişkileriniz zayıf durumdadır.

Kahve falında çakıl taşında yürümek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çakıl taşı üzerinde yürümek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında elinde çakıl taşı görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, o kişiye zararının dokunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, can sıkıntısının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek güzellik ve hayır geleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çakıl taşı görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çakıl taşı atmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çakıllı yol görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir