AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çakıl taşı görmek

Kahve falında siyah çakıl taşı görmek

Kahve falında siyah çakıl taşı görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında siyah çakıl taşı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere maddi konularda yorum yapmadan önce, sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında siyah çakıl taşı görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük çakıl taşı görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında çakıl taşı görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, sağlık sorunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde çakıl taşı görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde çakıl taşı görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına alamet eder.

Kahve falında çakıl taşı üzerinde yürümek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir