AnaSayfa / Genel / Kahve falında ana cadde görmek

Kahve falında ana cadde görmek

Kahve falında ana cadde görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, lüks, konfor içinde olacağına, düşmanlarını kaybetmeye işarettir.

Kahve falında ana cadde gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ana cadde görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında caddede koşmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalet etmektedir.

Kahve falında işlek cadde görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık cadde görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında boş cadde görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında karanlık cadde görmek geçim derdinin son bulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına inanılır.

Kahve falında caddede oturmak iyi kısmetleri olacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cadde geçmek şifa edineceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir