AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzullarda yürümek

Kahve falında buzullarda yürümek

Kahve falında buzullarda yürümek bolluğun ve bereketin artacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, sıkıntılar son bulacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, gülüp eğleneceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında buzullarda yürümek gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Kahve falında buzullarda yürümek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında buzul görmek yalan söylemeye, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzullar görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda yürümek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, malının ve parasının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşin üzerinde yürümek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Kahve falında yoldan yürümek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta çorapla yürümek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir