AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda yürümek

Kahve falında ormanda yürümek

Kahve falında ormanda yürümek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, gereken sabrı göstereceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ormanda yürümek gördüyseniz:

  • Aslında profesyonel yaşamınızla ilgili hedeflerinizi veya ailenizle ilgili sorumluluklarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında orman yolunda yürümek ayaklandıracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda yürümek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ormana doğru yürümek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ormanda sevgiliyle yürümek diplomalarının artacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine inanılır.

Kahve falında gece ormanda yürümek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle ormanda yürümek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir