AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlu yolda araba görmek

Kahve falında buzlu yolda araba görmek

Kahve falında buzlu yolda araba görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinin bolluk göreceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda araba gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında buzlu yolda araba kullanmak bereketli işler yapılacağına, iyi anlaşacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla buzlu yolda gitmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında buzlu yolda araba görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzlu yolda araba sürmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında buzlu yolda yürüdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Kahve falında buzlu yolda kaymak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir