AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve buzlanma görmek

Kahve falında kar ve buzlanma görmek

Kahve falında kar ve buzlanma görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar ve buzlanma gördüyseniz:

  • Kendinden emin konuşan kişilerin sözlerine kanmamalı, kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında kar ve buzlanma görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında buzlanmış yol görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzların kırıldığını görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında buzlanma görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında buzları kırmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzların üstünde yürümek kasasının ağırlaşacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında buzların eridiğini görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine inanılır.

Kahve falında buzlanmış su görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir