AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlanma görmek

Kahve falında buzlanma görmek

Kahve falında buzlanma görmek içini açmaya karar vereceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlanma gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında buzların kırıldığını görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında buzlanmış et görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzların eridiğini görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kar ve buzlanma görmek kazancını katbekat arttıracağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Kahve falında buzların üstünde yürümek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlanmış su görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında buzlanmış balık görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yerleri buzlanmış görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir