AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzlanmış su görmek

Kahve falında buzlanmış su görmek

Kahve falında buzlanmış su görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, her geçen gün başarıların artacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında buzlanmış su gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin maddi konularda verdikleri sözleri yerine getirebilme, belli bir konuda sizi destekleme veya ihtiyaçlarınızı karşılama kapasiteleri hakkında bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında buzlanmış su görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzlanmış balık görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında buzların erimesini görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında buzların kırıldığını görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzları kırmak fakirlik yaşayacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzlanmış yol görmek yeniden can bulacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında buzların üstünde yürümek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında yerleri buzlanmış görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, işlerin rast gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir