AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzların üstünde yürümek

Kahve falında buzların üstünde yürümek

Kahve falında buzların üstünde yürümek maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayat boyu çok sevileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında buzların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik arıyor veya değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

Kahve falında buzların üstünde yürümek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzların erimesini görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında buzlanma görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet eder.

Kahve falında buzlanmış balık görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında buzların eridiğini görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlanmış yol görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında buzları kırmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar ve buzlanma görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir