AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabının kırıldığını görmek

Kahve falında buzdolabının kırıldığını görmek

Kahve falında buzdolabının kırıldığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında buzdolabının kırıldığını gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Kahve falında buzdolabının kırıldığını görmek elinize para geçeceğine, kara kara düşünür olacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabı süsü görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabı görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında buzdolabında köpek görmek başarısının yükseleceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski buzdolabı görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında buzdolabı satmak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına et koymak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabına çiş yapmak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir