AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında kar görmek

Kahve falında buzdolabında kar görmek

Kahve falında buzdolabında kar görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında kar gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir.

Kahve falında buzdolabında kar görmek malını ve parasını kaybedeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında sebze görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabı temizlediğini görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, aralarında bir konuşma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabından tatlı yemek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında balık görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabını görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında muz görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir