AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdan yatak görmek

Kahve falında buzdan yatak görmek

Kahve falında buzdan yatak görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdan yatak gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Kahve falında buzdan yatak görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine işaret eder.

Kahve falında buz tutmuş göl görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek buzalatmak gözünü en yukarılara dikeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzun üstünde yürüdüğünü görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında buz pateni yapmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında buzun içine düşmek mutluluğunun büyüyeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında buza düşmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir