AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdan cami görmek

Kahve falında buzdan cami görmek

Kahve falında buzdan cami görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, yenisinin başlayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, karlı işlere gireceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzdan cami gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında buzdan cami görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işaret eder.

Kahve falında karda buzda yürümek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında buzlu süt görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzda balık görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında buzlu suyun içine düşmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, bilincin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camda buz görmek başka alanlara yöneleceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında buz tutmuş havuz görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalettir.

Kahve falında buz tutmuş gölde yüzmek zahmetinin çoğalacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir