AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede namaza durmak

Kahve falında kabede namaza durmak

Kahve falında kabede namaza durmak çok iyi paralar kazanılacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kabede namaza durmak gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Kahve falında kabede namaza durmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında camide namaza durmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaza ters durmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, önemli kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alıp namaza durmak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında cemaatle namaza durmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette namaza durmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında akşam namazına durmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına inanılır.

Kahve falında başı açık namaza durmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir